Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Levertijd
Aantal kleuren bedrukking
Prijs

Cornerclip


Cornerclip

Cornerclip

Met een cornerclip bindt u eenvoudig en stijlvol uw documenten samen, linksboven in de hoek. De Cornerclip is een modern gestileerde uitvoering van de klassieke paperclip. Deze papierbinder is al lang geleden uitgevonden en het concept is nog altijd uiterst succesvol. De Cornerclip voegt een waardevolle, extra dimensie toe, namelijk uw eigen logo of bedrijfsnaam. U hecht uw papieren subtiel en permanent bij elkaar met deze speciale paperclip. Met u logo als gravure op de Cornerclip bedrukt, heeft u een bijzonder communicatiemiddel in handen. Documenten samengebonden met deze paperclip in de hoek, stralen professionaliteit en luxe uit. Laat uw personeel deze gegraveerde klemmetjes gebruiken en uw bedrijfslogo wordt automatisch verspreid. De ontvanger ziet dit meteen zitten. De Cornerclips zijn onderscheidend. Uw boodschap komt onder ogen van vele personen. Cornerclips zullen volop gebruikt en gezien worden door uw personeel of zakenrelaties. Dit promotiemiddel maakt reactie los. Bindt uw documenten op een originele, opvallende manier samen met deze promoclip.  

Bedrukte cornerclip

Op de Cornerclip kunt u laten voorzien van een gravure. Een gravure geeft een opvallende reliëfweergave van uw naam of logo. Uw bedrukte promoclip is altijd uniek en bijzonder. Wij kunnen een digitale drukproef voor u maken, zodat u precies weet hoe uw clip eruit komt te zien. U kunt direct bestellen of eerst gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Boven de ronding van de Cornerclip zal uw bedrukking komen. De andere zijde van Cornerclip slaat u om zodat uw logo nog meer opvalt. Wij hebben 25 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken dus u kunt ervan op aan dat wij u aanvraag met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Goedkoop promotiemateriaal

U bestelt de Cornerclips al vanaf 5000 stuks. De Cornerclip wordt standaard in goud of zilver aluminium geleverd. Levering in een ”eigen” kleur is mogelijk, informeer naar de kleuren op voorraad. De prijs van de Cornerclip is op aanvraag verkrijgbaar. De clips zijn verpakt per 200 stuks in representatieve bureaudozen. Als u ervoor zorgt dat op elk bureau een doosje staat, zal uw logo zich razendsnel verspreiden en zorgt u voor meer naamsbekendheid. Het materiaal van de Cornerclips is dun metaal van 0,15 mm. U kunt er tot 7 pagina’s mee verbinden. Een Cornerclip staat stijlvol en bindt uw documenten op eenvoudige wijze, permanent en stevig bij elkaar. Wilt u meer informatie? Heeft u nog vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per mail en per chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?