Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

ClipBizz

ClipBizz

Met deze clips kunt u effectief promotie maken. De clip is een redder in nood om papier bijeen te houden. Door de vorm van de clip is het eenvoudig op het papier aan te brengen zonder dat het papier beschadigd wordt. Het formaat is 34x16mm en daarmee valt deze tussen de Promoclip en de ML clip in. De klemkracht van deze clip is 2 tot 15 vel (80 gr.). De ClippBizz kan aan beide kanten worden voorzien van een logo. U kunt kiezen om beide zijden gelijk te houden maar het is ook mogelijk om de voorzijde van een andere opdruk te voorzien dan de achterzijde. De ClippBizz wordt aangeboden in verschillende kleuren waarmee de aandacht nog meer getrokken wordt. De paperclip wordt al eeuwenlang gebruikt en een voorwerp dat bij iedereen bekend is. Voor bedrukte clips is Paperclipwereld.nl uw leverancier. U brengt papier snel en gemakkelijk bij elkaar en geeft het zo door. Een paperclip met opdruk kan men altijd gebruiken. Bij een bedrijf, thuis of tijdens beurzen. Overal wordt papier gebruikt dus overal kan dit gebundeld worden. Een clip wordt nogal eens doorgegeven en zo maakt u veel naamsbekendheid. 

Clipbizz laten bedrukken en bestellen

Op de ClippBizz Basic Mono wordt uw logo gedrukt op één zijde. Op de ClipBizz Basic Dual wordt uw logo digitaal gedrukt op beide zijden. Dan hebben we nog de CLippBizz Basic Laser Mono; hierop wordt uw logo aan één zijde gegraveerd in staal. Wilt u uw logo aan beide zijden gegraveerd hebben in staal? Dan bestelt u de ClipBizz Basis Laser Dual. Als u helemaal geen logo bedrukt wilt, kan dit ook. Dan kiest u voor de ClipBizz Basic Blanco. Een ruim assortiment, voor ieder wat wils. U bestelt eenvoudig met een paar simpele klikken. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen, dan kan dit ook en klikt u op de knop offerte. Als u graag eerst meer informatie wilt over de bedrukking en bestelling, dan kunt u met ons bellen, mailen of chatten. Onze medewerkers helpen u graag.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Wij bieden een voordelige prijs en maken graag een voorbeeld van uw paperclip met uw gekozen opdruk. Zo weet u precies wat u in huis haalt. Onze clips zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een goede kwaliteit. U kunt de ClipBizz bestellen vanaf 1000 stuks. Ze worden verpakt per 200 stuks in een rond doosje. Indien u wenst dat er 50 of 100 clips in een doosje gaan, kan dit ook (tegen een meerprijs). Heeft u nog vragen? Meer informatie? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?