Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

IK ZOEK BEDRUKTE PAPERCLIPS ONLINE

Bent u op zoek naar paperclips met opdruk? Dan bent u op paperclipwereld.nl aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van paperclips met logo. Door uw logo op de paperclips met bedrijfsnaam te zetten maakt u de paperclips helemaal van uzelf. Als u de paperclips met logo helemaal van uzelf wilt maken dan kunt u ook kiezen voor een paperclip met gravure. Dit is echter niet bij iedere paperclip met bedrijfslogo mogelijk. Door deze clip met gravure straalt uw bedrijf net iets meer professionaliteit uit, maar de gepersonaliseerde clips zijn dan wel net iets prijziger.

Een groot voordeel van bedrukte paperclips als promotiemiddel is dat ze in grote hoeveelheden nog steeds niet zo prijzig zijn.  Als u 10 bedrukte shirts bestelt kunt u vaak voor het zelfde geld een 500 paperclips met slogan bestellen.  Dat zijn 500 klanten die u kunt bereiken in plaats van 10. Juist om deze reden kiezen veel bedrijven voor de paperclips met bedrukking.

U kunt de paperclips met opdruk voor verschillende doeleinden gebruiken. U kunt met de clips met opdruk gebruiken om documenten bij elkaar te houden, maar u kunt de clips met slogan ook gebruiken als fiches. Sommige mensen gebruiken de clips met print zelfs als boekenlegger. De clips met logo hebben dus net zo veel toepassingen als je fantasie toelaat. U kunt de paperclips met opdruk natuurlijk ook gebruiken om collega’s mee te bekogelen. Wees dan wel bewust dat de paperclips met bedrukking ook weer uw kant in kunnen komen.

Weet u niet goed welke paperclip met print geschikt is voor u? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken via de chat op de site, via de mail (info@paperclipwereld.nl), of u kunt ons ook opbellen (085 773 18 37).  Als u niet zeker weet of uw gekozen paperclip met bedrukking de juist is, kunt u een gratis digitale proefdruk aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?